Inang Bayan

Inang Bayan is een vereniging voor (gezinnen met) Filippijnse adoptiekinderen. Wij willen uit de Filippijnen geadopteerde kinderen en hun adoptieouders samenbrengen. De families kunnen dan onderling informatie uitwisselen en ervaringen delen. Maar het is natuurlijk ook gewoon gezellig! Om dit te bereiken organiseert onze vereniging regelmatig activiteiten. Het jaarlijkse kampeerweekend is inmiddels uitgegroeid tot een evenement waar veel van onze leden naar uitkijken. Ook is er soms een extra Inang Bayan-dag op een plek waar onze kinderen lekker kunnen spelen en de ouders samen kunnen praten.
Kampeerweekend 2024!

Van vrijdag 31 mei tot en met zondag 2 juni 2023 is weer het kampeerweekend voor alle leden van onze vereniging, op Vakantiepark "Eiland van Maurik" in Maurik.
Copyright Inang Bayan
Deze website is met grote zorg samengesteld. Incidentele onvolkomenheden kunnen zich desalniettemin voordoen. Ook kan het voorkomen dat bepaalde informatie is achterhaald door tijdverloop. Inang Bayan en de bouwer van deze website zijn niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden en/of onvolkomenheden ten aanzien van de op deze site getoonde informatie. Aan gegevens uit deze site kunnen geen rechten worden ontleend.